Pembuka Bicara

Assalamu'alaikum wrt wbt,

salam hormat ditujukan kepada anda kerana sudi mengembara ke laman kami yang menyediakan maklumat berkenaan teras-teras kayu , batu permata, senjata dan lain-lain. Tujuannya lebih kepada perkongsian dan semoga mendapat kebaikan bersama.

Ingin kami tegaskan disini sekiranya anda ingin mendapatkan atau menggunakan mana-mana bahan dari segi artikel , gambar dan sebagainya hendaklah diberitahu kepada pihak kami PengembaraIlmu@gmail.com terlebih dahulu supaya diberikan kebenaran dan tiada masalah cetak rompak yang mungkin berlaku.

PERHATIAN! : Sekiranya anda berminat untuk memiliki mana-mana barangan disini untuk dijadikan koleksi mahupun "pakaian" , anda boleh menghubungi kami melalui emel PengembaraIlmi@gmail.com.

AMARAN: Setiap barangan yang disediakan disini adalah Khasiat Semulajadi yang diberikan oleh Allah dengan kuasa dan kehendakNya. Tiada unsur Khadam atau Pantang Larang untuk memiliki barang disini.

Wassalamualaikum.
"Khasiat Itu Anugerah, Kesannya Hanya Dari Allah "


Wednesday, 17 August 2011

Sekitar Lawatan KELCHEFF 14-23 Julai 2011

Assalamualaikum, maaf sbb lambat nk update tentang lawatan di KELCHEFF 2011 yang diadakan di Bazar Tok Guru Kelantan. Semua barang yang ditayangkan ini daripada galeri Yie Taming Sari.


Pedang Melayu


Keris Istiadat


Keris, Golok , Badik , Pisau Belida dan lain-lain. 


Pisau Belida


Sundang


Keris Panjang


Badik


Pelbagai Keris


Macam-macam ada

No comments:

Post a Comment